Inschrijven voor opvang kan bij de SKBNM voor de peuterspeelzaal, het kinderdagverblijf of de BSO en gaat via deze link.

Binnenkijken bij ons kindcentrum?

Voor een rondleiding op Kindcentrum Muiderkring (voorlopig alleen voor het basisschooldeel) kunt u zelf een geschikte datum/tijd selecteren op onderstaande kalender.

Uw peuter aanmelden voor onze school

Via het webformulier (onderaan deze pagina) kunt u zich opgeven voor een rondleiding bij de basisschool van KC Muiderkring. U ontvangt van ons een bevestiging van de aanmelding. 

Als uw kind nog geen 2,5 jaar is, dan kunt u uw kind op de wachtlijst laten zetten door contact op te nemen met de administratie. Is uw kind 2,5 jaar of ouder dan ontvangt u van ons een inschrijfformulier dat u ingevuld en ondertekend kunt mailen naar kcmuiderkring.info@askoscholen.nl

Binnen 8 weken na ontvangst van het inschrijfformulier, ontvangt u een bevestiging van inschrijving. Indien we aanvullende informatie nodig hebben, nemen we voor die tijd contact met u op. 

Ongeveer 4 tot 6 weken vóór de vierde verjaardag van uw kind, neemt de leerkracht contact met u op voor een kennismakingsgesprek en voor het plannen van wenmomenten. 

Van een andere school (zij-instroom) 

Voor leerlingen die afkomstig zijn van andere basisscholen en willen instromen in de groepen 1 t/m 7 geldt een andere procedure. 

U kunt uw belangstelling voor onze school aangeven door het aanmeldformulier zij-instroom in te vullen. 
We nemen contact met u op en met de huidige school van uw kind(eren). Daarna besluiten we of we uw kind kunnen plaatsen. 

Gedurende het schooljaar nemen we in principe geen nieuwe leerlingen in groep 8 aan. Dit in verband met de overstap die de kinderen gaan maken naar het voortgezet onderwijs.
In de overige groepen nemen we, mits we een passende plek kunnen bieden, wel nieuwe leerlingen aan. Dat gaat bijvoorbeeld om kinderen die vanwege een verhuizing nieuw worden aangemeld. 

Hieronder kunt u zich aanmelden voor een informatiebijeenkomst voor nieuwe ouders bij ons op school. Kies daartoe een datum en tijd: