Peuterspeelzaal ‘t Kwetternest
Peuters en ouders voelen zich in deze peuterspeelzaal in Muiden welkom door de volledig nieuwe knusse inrichting en de enthousiaste en betrokken pedagogisch medewerkers. ’t Kwetternest is gevestigd in een ruime en lichte ruimte van het nieuwe Kindcentrum Muiderking. De kinderen hebben niet alleen binnen alle ruimte en het materiaal om zich te vermaken, óók buiten is er genoeg te beleven. De peuters kunnen hier naar hartenlust spelen en de wereld om hen heen ontdekken.

Voorbereiding op de basisschool
De ervaren en betrokken pedagogisch medewerkers bereiden de kinderen voor op school door allerlei leuke activiteiten te ondernemen. Ook door de nabijheid van de basisschool wordt de overstap van peuterspeelzaal naar school voor de peuters een stuk kleiner.

Voor- en vroegschoolse educatie (VVE)
Op deze peuterspeelzaal bieden we VVE aan. De vaste pedagogisch medewerkers hebben een speciale opleiding gevolgd en weten precies hoe ze spelenderwijs de brede ontwikkeling stimuleren bij peuters.

Waarom kiezen voor de peuterspeelzaal?
Kinderen kunnen spelen met leeftijdsgenootjes en wennen aan een nieuwe omgeving.

  • Het is een goede voorbereiding op de basisschool.
  • Onze groepen bestaan uit maximaal 16 kinderen die worden begeleid door 2 gediplomeerde pedagogisch medewerkers.

Spelen, Ontdekken, Leren op de Peuterspeelzaal en het Kinderdagverblijf
Wat onze Peuterspeelzalen zo bijzonder maken, is dat we werken volgens een door onze eigen pedagogen ontwikkelde methode: Spelen, Ontdekken, Leren. Onze pedagogisch medewerkers plannen daarom dagelijks activiteiten die de ontwikkeling van kinderen stimuleren. Daarmee sluiten zij bewust aan op de natuurlijke manier van leren en ontwikkelen. Bij de SKBNM hebben we namelijk de ruimte, het spelmateriaal en, heel belangrijk, een heleboel andere kinderen om dit te realiseren.

Openingstijden

Peuterspeelzaal ’t Kwetternest is geopend van maandag tot en met vrijdag van 8.30 uur tot 12.30 uur.

Wil je meer informatie over de peuterspeelzaal Klik dan hier.

In het GGD inspectierapport lees je de beoordeling van Muiderkring door de toezichthouder.