Wij staan voor één team. Een logische organisatie van samenwerkende professionals onder één leiding. Een team met kwaliteit dat handelt en ontwikkelt vanuit gezamenlijke visie en kernwaarden. Dat aansluit bij de vragen en mogelijkheden van kinderen en de mogelijkheden van deze tijd benut. Achter de voordeur werken bij Kindcentrum Muiderkring 3 partijen nauw samen; Talent Primair, ASKO-scholen en SKBNM.

Talent Primair is een professionele onderwijsorganisatie die op betrokken wijze talenten ontwikkelt voor een betere wereld. Talent Primair is een stichting voor openbaar onderwijs met 25 locaties in Gooi en Vechtstreek.

Meer over Talent Primair

ASKO-scholen is een grote stichting van 32 basisscholen in Amsterdam en omgeving. ASKO staat voor Amsterdamse Stichting voor Katholiek, Protestants-christelijk en Interconfessioneel Onderwijs. De ASKO staat voor verbinden met aandacht en ambitie.

Meer over ASKO

SKBNM staat voor Stichting Kinderopvang Bussum, Naarden en Muiden. Een betrokken kinderopvangorganisatie die al 38 jaar Kinderopvang aanbiedt in de Gooise Meren. Wat onze kinderopvang zo bijzonder maakt, is dat we werken volgens een door onze eigen pedagogen ontwikkelde methode: Spelen, Ontdekken, Leren die op alle SKBNM vestigingen een stevige basis biedt voor de kwaliteit van de opvang.

Meer over SKBNM